0

Kallpressad Jugo Puro Aloe Vera

I lager

349 SEKInnehåll:

99,7 % kallpressad och filtrerad  Aloe Vera Juice från Barbadensis Miller. 0,1 % Ascorbic acis som är Vitamin C och 0,1 % Tocopherol som är Vitamin E - båda utvunna ur citron och behövs för att förhindra omedelbar oxidering när man fyller på flaskor.
0,1 % - Naturligt Konserveringsmedel E-202 (potassium sorbate) och D-223 (sodium metabisulphite)  - enl EU förordningar så måste minst 0,1 % konserveringsmedel tillsättas för att få säljas. Minsta möjliga mängd har tillförts och endast naturliga ämnen.

ALOE VERA FRESH JUICE är rik på vitaminer, mineraler, aminosyror och mikronäringsämnen. Aloe Vera är en del av en selektiv grupp av grönsakslag med den mest kraftfulla läkande effekten i naturen. På grund av detta har växten betraktats som en "mirakelväxt", som har använts i årtusenden. 

Vår juice är en av de renaste produkterna du för närvarande kan hitta på marknaden. På grund av dess vätskekonsistens kan den appliceras direkt på hud och hårbotten, eftersom den inte innehåller några massabitar och den kommer att absorberas snabbt och lämnar inga spår. 

Aloe Vera plantorna som används för att tillverka våra produkter kommer från våra ekologiska plantager, som ligger på Kanarieöarna. 

Om man applicerar Aloe Vera juicen på hårbotten med en massage efter tvätten så förbättras hudens syresättning i hårsäckarna. Dessutom fungerar det som sebumregulator på huden och förhindrar håravfall. Den långvariga användningen av produkten lindrar irritation i hårbotten och lindrar hudproblem som eksem, psoriasis eller mjäll. Före appliceringen ska huden vara ren och torr. Ingen sköljning efter att den har applicerats. Aloe Vera kan appliceras före smink, i kombination med din dagliga kroppsvårdsprodukt eller med någon salva som du föredrar. Aloe Vera stör inte någon aktuell medicinering; tvärtom, så kommer den att bidra till en snabbare absorption. 

Det rekommenderas att förvara produkten i kylen när den öppnats. Detta undviker en tidig oxidation av produkten. Det kommer att pågå i 12 månader i kylen, när den öppnats. OBS: Aloe Vera är en lilja, och därför är den en del av samma familj som vitlök, lök och tulpaner. Av denna anledning kan lukten  vara något stark. När lukten väl applicerats på huden försvinner lukten helt på mindre än 2 minuter, eftersom den absorberas 8 gånger snabbare än vatten.  Efter 6 månader, kommer färgen på gelén att börja bli gul. Detta är växtens normala oxidationsprocess och påverkar inte dess funktion som inte påverkas förrän produkten är helt orange.