0
FLÄCKAR och MÄRKEN på din hud?

FLÄCKAR och MÄRKEN på din hud?

TA BORT DOM NATURLIGT MED ALOE VERA

Aloe Veran återfuktar och läker sår på djupet. Aloe Verans cellförnyande förmåga, som har använts i århundraden vid hudbehandlingar, är mycket effektiv om du vill minska ärr, märken och sår. Varför får vi egentligen fläckar och märken på huden? 

Det finns flera anledningar, oftast påverkas huden negativt och åldras av överdrivet solande, brister på näringsämnen, hormonella förändringar, användning av aggresiva hudvårdsprodukter som skadar huden och givetvis även genom naturligt åldrande.

Men oavsett vilken anledningen är till linjer, fläckar och märken - så fungerar Aloe Vera för den stärker huden från insidan och ut och reparerar hudvävnaden. Kallpressad Aloe Vera innehåller vitaminer och mineraler, naturliga näringsämnen, kalcium, magnesium, fosfor, zink, koppar, kalium, vitamin A, B och C, essentiella aminosyror. 

Aloe Vera boostar hudens immunförsvar så du kommer att få en friskare hud, det är en naturligt produkt som både reparerar huden och samtidigt stärker det yttre hudlagret och håller huden stark.